Montag Piekarnia Bistro
Od dawna przyglądamy się ludziom, którzy wyprowadzili się z dużych miast, by rozpocząć życie bliżej natury. Ci ludzie uprawiają warzywa, wytwarzają ser czy przetwory według dawnych, domowych przepisów. Robią to w trosce o zdrowie swoich rodzin i bliskich. Chcieliśmy stać się cząstką tych zmian, dlatego też powstał Montag. Maszyny ustąpiły miejsca ciężkiej pracy naszych rąk, a wszystkim wypiekom poświęcamy wiele czasu i uwagi. Dlatego możecie być pewni, że każdy z wypieczonych przez nas bochenków chleba powstał z pasją i zaangażowaniem. Dzięki temu każdy z nich jest wyjątkowy i od samego początku powstawał z myślą o Was. W naszych produktach nie używamy żadnych konserwantów i „polepszaczy”, a jedynie naturalnych składników, zaś cały proces produkcji przebiega zgodnie z rytmem natury. Długi i wyjątkowy proces fermentacji zakwasu zaowocował chlebem, który zabierze Was w świat smaków znanych z dzieciństwa.