PINI est. 1926
Uwaga
Polska sezonowana wołowina w prostym genialnym podaniu oraz kuchnia autentyczna włoska to nasza specjalność!W menu PINI est. 1926 główne miejsce zajmują steki, które serwowane są w towarzystwie sosów oraz dodatków. Mięso, z którego są przygotowywane jest starannie wybierane przez właścicieli restauracji, którzy za cel stawiają sobie promocję polskich i włoskich specjałów wśród Polaków. Wśród serwowanych steków miejsce znalazły: Ribeye, New York, Rump Steak, Picagna, Tagliata czy Fiorentina oczywiście goście sami decydują o stopniu wysmażenia według własnych preferencji kulinarnych. W serwowanych daniach bardzo ważne miejsce zajmuje jakość mięsa, sposób jego podania oraz miłość do dobrego smaku i pasja kucharzy do swojej pracy. Obok steków w karcie znalazły się burgery oraz specjały kuchni włoskiej, które można zjeść na miejscu lub w zlokalizowanych w restauracji delikatesach kupić na wynos.